KB208 - Visum Benacia Cup

De Rijksbibliotheek van Batavië ligt in de Hoofdstad van Batavië: 's Koningenwaarde. In deze Bibliotheek worden alle wetten en besluiten opgeslagen.

Moderators: (Batavia) Kabinet, (Batavia) Koning

Post Reply
User avatar
Hendrik des Vinandy
King of Batavia
Posts: 457
Joined: Fri Sep 07, 2012 1:14 pm

KB208 - Visum Benacia Cup

Post by Hendrik des Vinandy »

Image

KONINKLIJK BESLUIT
nr. 208

Wij, Arkadius Frederik Gustavus des Vinandy, Heilig Catologisch Keizer, Keizer van Francia, Koning van Amokolia, Koning van Batavië, Prins van Natopia, Prins van Vinandy, Nawab van Tassity, Aartshertog van 's Koningenwaarde, Groothertog van Helderbourgh, Hertog van Brandenburg, Hertog van Gasconje, Hertog van Hazelwood, Hertog van Levensburg, Graaf van Bourbon, Graaf van Dasburgh, Graaf van Girond, Graaf van Maconvale, Baron van Ammerswoude en bij de Loet, Baron van Bergkirche, Baron van Heydelberg, Heer van Audinghen, Heer in Jorvik, Heer van Paravel, hebben goedgevonden en verstaan:

Om ter gelegenheid van Benacia Cup, de internationale voetbalcompetitie, welke georganiseerd wordt door het koninkrijk, aan alle gasten een bijzonder visum te verlenen, ter toegang aan ons koninkrijk met de volgende bepalingen:

Artikel 1
Dit bijzondere visum geldt voor alle deelnemende teams, hun personeel en gasten. Al deze personen dienen zich vooraf te hebben ingeschreven. Het visum is geldig tot uiterlijk 24.VIII.1687 AN.

Artikel 2
Het visum wordt verstrekt onder geldige legitimatie. Deze legitimatie dient tenminste geldig te zijn over de periode van het visum.

Artikel 3
Het luchtruim wordt opengesteld voor burgerluchtvaart uit de landen van de deelnemende teams, waarbij Luchthaven Schapenheul, Vliegveld Swanenheim en Davignon-Batakirche International Airport zijn aangewezen om vliegtuigen uit niet-verdragslanden te ontvangen.


Getekend te ‘s Koningenwaarde,
Op 3 Zomermaand 1685 AN


Benjamin Cambernon
Minister-president


Image
Hendrik Leopold des Vinandy, Koning van Batavië, Prins van Vinandy, Aartshertog van 's Koningenwaarde, Hertog van Gasconje, Graaf van Bourbon, Graaf van Dasburgh, Graaf van Girond, Graaf van Maconvale, Baron van Ammerswoude en bij de Loet, Baron van Bergkirche, Baron van Heydelberg, Heer van Audinghen, Heer van Paravel

Post Reply

Return to “Rijksbibliotheek”