It is currently Tue Jun 18, 2019 6:42 am


All times are UTC
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 14, 2019 7:07 pm 
User avatar

Joined: Wed Feb 26, 2014 6:04 pm
Posts: 183
Image


Voorwaarts Batavië! is een politieke beweging met als primaire doel de consolidatie en uitbreiding van het Zesde Koninkrijk, en haar instituties. De Bataafs-Democratische Alliantie is opgegaan in VB!. Lijsttrekker is huidig Minister van Staat Álvarez, tot voor kort onafhankelijk.

Partijprogramma


1. Bataafse eenheid, en een Bataafse Bond

Batavië is meer dan een staat, het is een thuis voor mensen over heel Micras. De Bataafse Bond is fundamenteel voor de verbintenis tussen allen die zich verwant voelen met het Bataafse volk, haar geschiedenis en symbolen.

2. Gelijkheid

De Verenigde Bataafse Staten zijn een thuis voor het Bataafse volk, waar dan ook vandaan. Discriminatie op welke grond dan ook is uitgesloten. Alle inwoners van de Verenigde Bataafse Staten zijn voor de wet gelijk en hebben alle rechten en plichten zoals de grondwet die voorschrijft.

3. Het belang van Democratie

De Bataafse natie heeft zich in de geschiedenis getoond tot een vaandeldrager van de democratie. Dit dient ook heden ten dage de grondslag van ons land te zijn.

4. De Monarchie

De Monarchie dient voornamelijk ter illustratie van de eenheid van het Koninkrijk, en de Bataafse Bond. Het koningschap dient dan ook politiek neutraal te zijn.

5. Trias Politica

De B-DA pleit voor doorvoering van de scheiding der machten, en als zodanig zal de rechtspraak onafhankelijk dienen te zijn. Wij pleiten voor het oprichten van een Hooggerechtshof der Bataafse natie waar de legitimiteit van wet en uitvoering aan de grondwet getoetst kan worden.

6. Buitenlands beleid

De Verenigde Bataafse Staten dienen een politiek van neutraliteit te voeren ten opzichte van het Sxiro-Jingdaoees conflict. De buitenlandse politiek van Batavië moet gericht zijn op het verbeteren van de democratie en mensenrechten. Tegen totalitair bestuur dienen wij ons uit te spreken.

7. Een Sociale Vrije Markt

De B-DA pleit voor een liberale economie, met ruimte voor ondernemers en handel. Tegelijk hebben wij oog voor de zwakkeren in de samenleving en willen wij een sociaal vangnet voor hen die het moeilijk hebben. Dit vangnet dient niet gericht te zijn op het afhankelijk houden van de bevolking, maar zal een zetje zijn voor elk om iets van het leven te maken.

8. Een Vrije Samenleving

De overheid dient terughoudend te zijn als het gaat om het persoonlijk leven van burgers. Vrijheid om te denken, schrijven, zeggen wat men denkt, en daar ook gevolg aan te geven is een garantie voor elke Bataaf. Eenieder is vrij om invulling te geven aan het eigen leven, binnen de grenzen van de wet. Onderwijs dient erop gericht te zijn van elke jonge Bataaf een onafhankelijke en evenwichtige volwassene te maken.

9. Het Leger

De B-DA is voor een slagvaardig leger van professionele soldaten en keert zich tegen een inefficiënte en dure dienstplicht. Met name de Bataafse Marine dient het speerpunt van onze nationale verdediging te zijn.

_________________
Jacobo Castrigo Álvarez, President of the National Liberation Council of Los Liberados and Foreign Minister of Batavia


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Feb 17, 2019 8:07 am 
Protector of the Monarchy
User avatar

Joined: Sat Apr 28, 2018 2:00 pm
Posts: 449
Succes, heerschap!

_________________
Joseph Bartholomeus des Vinandy-Windsor
Voorzitter van de Ultraroyalisten
Lagerhuislid namens de Ultraroyalisten


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: (Batavia) Kabinet, (Batavia) Koning

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net